Adatvédelem

Adatvédelmi feltételek
A Secret Escapes Ltd. Nagy-Britanniában bejegyzett cég, amely a www.travelist.hu (“Secret Escapes”). internetes oldal kizárólagos tulajdonosa és működtetője. A Secret Escapes komolyan veszi a személyes adatok feldolgozásának kérdését. Ezen Adatvédelmi Feltételekben olvasható, hogy mit tesz majd a cég az Ön személyes adataival azok interneten vagy egyéb úton történő kézhezvétele után, valamint hogy milyen információkat kaphatunk Önöktől. A Secret Escapes kizárólag az Adatvédelmi feltételeknek megfelelően vagy a törvényben szabályozott, a tevékenységének megfelelő módon fogja felhasználni az Ön adatait.

Az általunk gyűjthető információk
Ahhoz, hogy valaki számára elérhetőek legyenek gondosan válogatott, kivételesen kedvező árú szállodáink, a potenciális utazónak meg kell adnia email címét, hogy biztonsággal jelentkezhessen be oldalunkon (egy csak általa ismert jelszó segítségével). Így rendszeresen a rendelkezésére bocsátjuk legújabb és legjobb ajánlatainkat emailen.

Minden, oldalunkra bejelentkező klubtag saját profilt hoz létre és szerkesztheti azt, így azt is beállíthatja, hogy milyen gyakorisággal szeretne tőlünk hírlevelet kapni. Kéretlen levelekkel kapcsolatos politikánk csak olyan emaileket engedélyez, amelyek olvasását az ügyfél lehetővé tesz – bármilyen marketinges témájú levél elküldése előtt az ügyfél beleegyezését kérjük. A klubtagok megváltoztathatják postai preferenciáikat az emailek alján található link segítségével vagy a profil beállításai között az interneten, a profil létrehozása után.

A Travelist klub tagjai rendelkezhetnek az emailekkel és az olvasni kívánt marketinges témájú levelek számával kapcsolatban. Letilthatják azok kézhezvételét úgy, hogy továbbra is a klub tagjai maradnak. A beállításokat a honlapon a profil beállításai között lehet elvégezni, ha pedig szeretne lemondani a hírlevelekről, írjon nekünk az info@travelist.hu címre.

Egyes mailek, például a profillal vagy az esetleges befizetésekkel kapcsolatos fontos értesítések tranzakciós jellegűek, és minden ügyfelünknek meg kell őket kapnia. Ha tehát Ön lemond a marketinges témájú levelekről, a fontos tranzakciós emaileket továbbra is küldeni fogjuk Önnek (amennyiben Ön szállást foglal nálunk), kivéve azt az esetet, amikor a felhasználó törli Travelist profilját. Erre lehetőség van, ha ír az


Secret Escapes Ltd
4th Floor
29-35 Farringdon road
London 
EC1M 3JB
info@travelist.hu 
+ 48 22 460 21 91