Rólunk

Üdvözlünk a legcsábítóbb üdülések világában.

A Travelist exkluzív árakon kínál gondosan kiválasztott szállásokat és üdüléseket bel- és külföldön, a máshol közölt ár akár 70%-áért. Hogy csináljuk ezt? Még a legjobb szállodák sem szeretik, ha üres szobáik vannak...

Ahhoz, hogy ezek az árak számodra is elérhetőek legyenek, csak regisztrálnod kell a Travelisten e-mail címeddel. Ez teljesen ingyenes és az is marad.

Ezért cserébe hozzáférést biztosítunk szállodai és üdülési árainkhoz, amelyek garantáltan nem érhetők el máshol.

Nézd meg TV reklámunkat

Lépj be most ingyen. Takaríts meg akár 70%-ot luxusszállodákon és üdüléseken

Mottónk

Mi mindig csak olyan szállodákat és üdüléseket kínálunk, amelyekről úgy gondoljuk, elég jók ahhoz, hogy klubtagjainknak ajánljuk őket – négy- és ötcsillagos szállodák várják jelentkezésedet.

Szakértőink minden szállodát és SPA-t egyenként válogatnak – és vizsgálnak – kínálatunkban vidéki butikszállodák vagy design hotelek, ötcsillagos SPA-k vagy trópusi tengerparti üdülések is megtalálhatók.

Csak olyan szállodákkal működünk együtt, amelyek exkluzív árakat biztosítanak nekünk – odafigyelünk partnereinkre és olyan árakat találunk, amilyenek sehol máshol nem elérhetők. Folyamatosan kutatunk azon plusz ajánlatok után is, amelyeknek köszönhetően még szívesebben tartózkodsz majd szállodáinkban: ingyenes szobamódosítás, egy üveg pezsgő, egy masszázs – stb.

Ezért szeretnénk megosztani a legjobb ötleteket!

Hogyan működünk

A Travelist úgy gondolja, hogy egy nyaralás lefoglalása izgalmas, örömteli és stresszmentes kell, hogy legyen, ezért olyan honlapot hoztunk létre, ahol gondosan válogatott szállodákat és üdüléseket kínálunk. Akciós áraink kedvezőbbek, mint bárhol máshol, ezt garantáljuk.

Minden héten "felvillannak" kb. tíz napig tartó akciók - a hátralevő időt minden ajánlat mellett feltüntetjük. Rengeteg ajánlat lehet érvényes egyidőben, de küldünk e-mailt arról, mi következik a hét folyamán.

Érdemes megjegyezni, hogy minden "felvillanó ajánlatunk" ára kedvezőbb, mint a bárhol máshol található árak, de a legolcsóbb ajánlatok korlátozott ideig érhetők el. Ajánlatainkat napokkal, hetekkel vagy hónapokkal előre lehet lefoglalni.

A klubtagok számára a Travelist a szolgáltatók, touroperátorok és szállodák ügynökeként működik.